xxx

Motorcykel och kostym

Den fräna mannen med stor M på stan och hans hoj

Naturligtvis är jag singel och som för de flesta, riktiga kvinnor, i min ålder så finns intresset för snygg, tuffa och välklädda män. Ja klockan tickar snabbt och de män jag faller för måste vara de som kan skrivas med ett stort M. Du vet den där som bara tar andan ur dig och du drömmer och längtar som aldrig förr. Det hände mig på stan i förra veckan. Här kom det något som jag genast insåg att jag gillade skarpt. Kände det där lilla pirret i magen. Här kom det en riktig man som helt rakt upp och ned kom och gled på en motorcykel. Normalt är det skinnställ som gäller, men här hade han bytt ut det mot en öppen hjälm av 60-tals stuk och klätt sig i svarta sneakers och en italiensk märkeskostym. Till det var det ett par svarta RayBan som accessoar.

Ja, jag kunde inte hålla mig. Upptog genast kontakt när han stannade vid fiket nära mig. Det resulterade i en kopp kaffe och ett löfte om middag på kvällen. Resten håller jag tyst om. Ja, det passar sig inte för en fin kvinna att slänga ur sig sådana snuskiga detaljer och på något sätt se erfarenhet som en bragd. Nä, jag tror inte att de män jag möter på stan ser mig som en oskuld. Kanske ser jag ut som en, om jag själv får uttala mig. Som sagt en fin kvinna tiger och minns. Tala är silver och tiga är guld. Jaja, jag vet. Har ju redan försagt mig och snackat mungiporna sneda. Buhu! Kommer aldrig att vara lika vacker som förr. Jodå, jag ska ju träffa denna underbara man fler gånger så jag kilade genast in i klädbutiken för att göra mig glad.

Klänningen som ska göra honom min för evigt

Denna gång fann jag en snygg klänning för sena kvällar och festligheter. Detta var faktiskt i en helt vanlig butik på stan. Inget speciellt med den utan bara en sån där butik du egentligen inte tänker på. Där var det till min stora förtjusning stor rea på alla kläder. Helt plötsligt lös mina ögon upp som du kan se på bilden ovan. Jag hittade denna fina klänning med modernt snitt som följer min kropp och ett eggande sprunn på den. Jag tog bilden från butikens katalog och det var den blåa nummer 13 jag köpte. Helt plötsligt kände jag mig snygg och vacker igen. Se så lite som krävs för att välbefinnande och fullkomlighet ska infinna sig i en stackars förvirrad kvinnas kropp. Den kostade bara 1345 kronor och det var halva priset av vad de egentligen ville ha.

  • Posted By admin
  • Date 10 Apr 2017 at 11:47pm
Categories: Uncategorized