xxx

Min dag på stan och mode förstås

Idag var det en trevlig dag. Jag vaknade upp med min nya kavaljer. Javisst, klänningen jag köpte fungerade perfekt. Nu kan han helt enkelt inte vara utan lilla mig. Det var verkligen värt varje krona av de ynka 1345 som jag betalade för den festblåsan. Naturligtvis har jag redan berättat att jag har ett extremt intresse av kläder och mode, vilket han bara såg som positivt. Helt enkelt en man på miljonen. Helt underbar. Idag hade han lovat mig en dag på stan för shopping? Har aldrig hört detta av en kille tidigare och han höll vad han lovade med besked.

Helt enkelt blev det en fantastisk dag. Det första som stod på programmet var den underbara gallerian, dit jag nästan aldrig går då det alltid är extra dyrt där. Nej, det var inte min idé, utan det var han som ledde mig. Tog mig i handen och ledde in mig i en butik där jag blev helt överraskad. Det var rea där också. Kanske är han smart, eller så hade han bara tur. I den butiken blev det två toppar för gymmet och en klänning till samt ett par tjata jeans. Detta var dock inte den enda butiken vi besökte, utan här blev det shopping hela eftermiddagen, till min stora glädje. Jag måste ha varit en mycket snäll och trevlig kvinna i hans ögon. Naturligtvis gör han det enkelt för mig att vara snäll och mjuk med sitt vänliga sätt.

Det hela slutade med ytterligare en trevlig middag

Tydligen måste jag ha haft en otrolig tur denna gång. Har träffat en riktig man, som jag gillar att kalla honom, som har ett bra jobb med karriärmöjligheter. Han är snäll och romantisk och bryr sig verkligen om vad jag tycker. Ja, sitter gärna och lyssnar på mig och verkar faktiskt uppriktigt intresserad av vad jag har att säga. Nu har jag även märkt att han kan laga mat också! Detta på ett fantastiskt sätt och denna gång var middagen hemma hos mig. Det enda jag behövde göra var att ta på mig något av alla de kläder som den stora shoppingdagen hade försett mig med. Helt enkelt har jag blivit bortskämd på gamla dar. Det vara fantastiskt och vi somnade inte förrän långt inne på småtimmarna efter mys i soffan och en god flaska vin. Jeansen jag hade på mig kan ni se på bilden ovan.

  • Posted By admin
  • Date 12 May 2017 at 04:11am
Categories: Uncategorized