xxx

Himmelriket – Vad tusan är det?

Olika personers uppfattning om fullständighet

Jag när det kommer till allt dravel, enligt mig, som handlar om himmelriket så är detta något som jag bara har hört för mycket om. Ja du vet, när det handlar om religiösa ting. Det är inte så att jag på något sett är ateist. Jag tror naturligtvis på något, men jag vet bara inte vad detta egentligen är. En tro som jag har är i alla fall att människor finner sitt himmelrike på jorden. Ja gissa vilt, det handlade alltså inte om att flyga till himlen på en vagn och möta Sankte Per vid pärleporten. Inte heller om att hamna i helvetet och gå genom skärselden. Även om jag ser massor av exempel på det när jag kollar in olika människors klädsmak. Ja, fy fan rent ut sagt. De skulle bli portade av Per och eldarna brinner i min kropp bara vid åsynen.

Har du gissat det redan? Schysst, ja mitt stora intresse är mode och kläder. Här finner jag min lycka och mitt himmelrike på jorden när jag själv får välja. Vad kallar man mig för då? Ett estetiskt modelejon eller en gammal tjatig gnällkärring som bara vill visa vägen för alla andra? Ja, det får andra bedöma. För mig är kläder heligt och de ska vara snygga och de ska passa kroppen annars kan det kvitta. Här säger jag inte att du måste vara supersmal för att bära kläder som passar, men naturligtvis är detta en fördel. Kurvor däremot är något helt annat och det är en ingrediens som bara måste finnas. Både på kroppen och på de kläder som ska sitta på den. Detta är ju något som gör att jag känner mig fullständig som människa

Dyra eller billiga kläder

När det gäller min lilla del av himmelriket på jorden, så handlar detta inte alls om dyra eller billiga kläder. Här kan du enkelt finna skitsnygga kläder och festfodral för en billig penning. Naturligtvis sneglar jag på massor av de kläder som kallas för exklusiva, med gigantiska prislappar också. Ja, sånt man bara vill ha men snabbt inser att det ska finnas mat på bordet hela månaden också. Att dyra kläder skulle hålla en högre kvalitet kan vara sant, men det kan också många gånger vara helt vilseledande. Här får du fråga dig hur många gånger du kommer att bära en klänning du köper, vilket då kommer att bli en måttsticka för vilken kvalitet detta plagg måste hålla. Jag själv bara älskar modereor där jag många gånger har hittat de bästa kläderna jag har.

Myten om exklusiva kläder

Att exklusiva kläder skulle vara något speciellt, eller ens vara något som finns i verkligheten, är bara en ren och skär myt. Vad som är exklusivt är upp till den människa som använder eller bär det. Det är ju inte som många tror att bara för att jag bär en kreation från Christian Dior, så skulle detta göra mig till en mera ansedd och högre stående människa. Nej, alla de som beter sig på det viset kan slänga sig i väggen. Det handlar om vem du är som person, vad som är exklusivt för dig. Passar det och ser bra ut så kommer detta förmodligen att vara något elegant och exklusivt för dig. Detta utan att plånboken behöver bli tom. Nu får du dock inte överdriva och para ihop vad som helst, för då blir du en mode-mördare enligt mig.

Jag köper mina kläder på nätet

Det finns många platser att köpa kläder på. Här är det butiker, vilka naturligtvis är det allra roligaste då det handlar om känslan att vandra på stan och ha roligt samtidigt. I andra fall kommer det att finnas kataloger och postorder. Visst kan det också vara kul att få hem ett paket med massor av nya kläder och accessoarer. Jag brukar vara den som köper mina kläder på nätet, där jag också köper väskor, enkla smycken och andra accessoarer. Detta är helt enkelt för att jag inte har mycket tid att gå på stan, samtidigt som jag funnit bra nätbutiker med kvalitet. Visst, glömde det viktigaste. Jag får ju alltid bästa pris, vilket gör mig så jävla glad varje gång.

  • Posted By admin
  • Date 3 Mar 2017 at 04:15am
Categories: Uncategorized