xxx

En tyst och stilla dag

Lite deppig och behöver piggas upp

Ja idag är inte himmelriket nära, men sådana dagar kommer och går. Inget är egentligen fel på något sätt, men jag känner mig ensam och deppig. Det hela har naturligtvis att göra med mitt nya förhållande. Igår kväll var han tvungen att åka på affärsresa och lilla jag kunde inte bli medbjuden. Känner mig utstött, men naturligtvis förstår jag. Vi kan ju inte hänga på varandra hela tiden och han måste göra sitt arbete. Hur som helst känns det fortfarande så nytt. Bara 3 veckor tillsammans och jag saknar redan mannen i mitt liv. Ja, kanske är jag lite sjuk. Jag menar, jag har ju varit ensam under 2 år tidigare och det klarade jag ju av. Jo ska nog klara detta också. Han kommer ju tillbaka till mig. Jag behöver bara något som piggar upp mig.

Ja som vanligt är det ju kläder och mode som gör detta med mitt sinne. Det är ju bara det att jag köpt så mycket på senaste tiden, men det finns väl alltid något jag behöver. Kanske kan det vara en bra dag att kika på skor, det är något som jag inte tänkt på under lång tid. Ja, jag har skor men en kvinna kan aldrig ha för många skor och väskor. Detta är något som är helt sant, så jag ska nog ringa min bästa kompis Lena och höra om hon är sugen på en tur på stan. Jag har faktiskt kikat på ett par skor, men det var på nätet. Kanske finns det en butik som har dem här där jag bor, så kan det ju bli en trevlig fikastund också.

Fina högklackade skor

De skor som jag har gått och funderat på länge är mycket dyra, men de är så jäkla häftiga och eleganta så att jag bara inte kan stoppa mig själv om jag finner dem på stan. Får väl helt enkelt ringa till mannen i mitt liv och fråga om jag kan spränga budgeten denna månad. Du kan se hur de ser ut på bilden ovan. Är de inte skitsnygga? Härlig blandning av rosa och rött, men en kvalitet som bara äkta skinn kan ge. Klacken är så där perfekt hög så att jag måste se mig för lite när jag går. Ja, hittar jag dem på stan och de sitter som gjutna på fötterna så finns det inget som kan hindra mig. Jag köper dem direkt. Känner jag mig själv rätt så blir det kanske något annat som ser bättre ut och kanske inte ens bara ett par skor. Här ska det shoppas!

  • Posted By admin
  • Date 20 Jun 2017 at 04:12am
Categories: Uncategorized